1 Ağustos 2009 Cumartesi

Elişi ve nakışlarımı nasıl satabilirim?

Goblen, Etamin, Kanaviçe haberleri

Ev kadınlarının zaman zaman kendi yapmış oldukları elişlerini tezgahlarda sattıklarını veya özellikle kriz dönemlerinde elişi satan yerlere vererek aile bütçelerine katkı sağlamaya çalıştıklarını bilmeyen yoktur. Bunu sürekli olarak iş haline getirenlerle birlikte, elişlerini hobi olarak yaptıktan sonra, sayısının çok fazla olması ve değerlerinin yüksek olması nedeniyle satışa çıkarmak isteyenler de olabiliyor.

Bu ürünleri hepimizin bildiği üzere gittigidiyor.com gibi genel açıkarttırma sitelerinde veya pasaj.com gibi sadece elişleri ve takı gibi ürünlerin satışa sunulduğu sitelerde alıcıyla buluşturmak mümkün. Ancak iş fırsatının büyüklüğünü gören MOL alışveriş merkezleri, büyük bir yatırımla bu konudaki en büyük merkez olacaktır.

Elişleri ve nakışlarımı nasıl satabilirim? Haberin devamı


Elişi yaparak nasıl para kazanabilirim?

Goblen, Etamin, Kanaviçe haberleri

Hobilerini ek gelire dönüştürmek isteyenlerin, aşağıdaki haber ile ilgilenebileceklerini düşündüğümüz için sitemizde yer vermek istedik.

--------------------------------------

İşkur ile İncirliova Halk Eğitim Okulu'nun ortaklaşa düzenledikleri Hesap İşi Kursunda elde edilen el işi nakışlar ve resimler İncirliova Halk Eğitim Okulu'nda sergilendi.

İşkur ile İncirliova Halk Eğitim Okulu'nun işbirliği ile yaklaşık 40 kişinin katılımıyla 25 Martta başlayan Hesap İşi Kursu 17 Temmuz'da sona erdi. Kurs süresince kursa katılan öğrenciler herhangi bir harcamada bulunmazken üretilen el işi nakışların malzemeleri İncirliova Kaymakamı Cafer Sarılı'nın desteğiyle alındı. Ayrıca kursa katılanlara İşkur tarafından günlüğü 15 lira'dan hesaplanarak aylık olarak harçlık verildi. Yarım kalan nakışların da bitmesiyle satışa çıkarılacak ürünlerin gelirleri giderlerinden çıkarıldıktan sonra kalanın yüzde 50'si kursa katılanlara verilecek.

"Elişi yaparak nasıl kazanabilirim" Haberin devamı