22 Mayıs 2008 Perşembe

GOBLEN SERGİSİ - Av. Nur Aktolgalı

Kralların Sanatı Goblen

15 yıllık emeğimiz sonucu ortaya çıkan, herbiri bir sanat eseri olan, el işi göz nuru 80 parçalık goblen tablolarımızdan oluşan sergimizi onurlandırmanızı dileriz. Gelirseniz çok mutlu oluruz, bu güzel etkinliği sizlerle paylaşmak isteriz.

ifadeleriyle duyurulan Sn. Aktolgalı'nın Goblen sergisi Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde devam etmektedir.goblen_sergisi.jpg

" Bir sonraki sergimi de İstanbulda açmak istiyorum ve o sergiye de piyasada bulunan markaların goblenlerinin yanısıra kendime özgü, Türkiye'ye özgü goblenler de eklemek istiyorum. sizin sitenizi ziyaret edince kendi çektiğim fotografların bile goblene dönüştürülebileceğini öğrenince çok sevindim. Bu sergi bittikten sonra, yeni goblenlerim için, en kısa zamanda sizinle irtibata geçmeyi çok isterim."diyerek aynı zamanda, bir sonraki sergisinin genel temasına ilişkin ipuçları veren Sn. Aktolgalı'yı, Ankara'da ve yakın illerde ikamet eden site üye ve ziyaretçilerimizin yanlız bırakmayacağını ümit ederek, kendisine sergisinde ve çalışmalarında başarılar diliyor, bu sanata ve tanıtımına verdiği emek için teşekkür ediyoruz... ( Fotoğraf:Ankara Barosu Başkanı Sayın Av. Vedat Ahsen Coşar ve Av. Nur Aktolgalı)

Av. Nur AKTOLGALI

Kişisel Goblen elişi resim sergisi

77 Goblen tablo sergilenmektedir.

Tarih : 16 Mayıs - 25 Mayıs 2008

Yer : Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Atatürk Bulvarı Kenedi Cad. No:4 Kavaklıdere / ANKARA


Hiç yorum yok: