8 Aralık 2007 Cumartesi

Şekerli Vanilin

Geçtiğimiz ay içerisinde goblenci.com haber banner kodunu sitesinde veya blogunda yayınlayacak olan site ziyaretçilerimizin, %8 indirim kuponu kazanacağını duyurmuştuk.

Bu ay içerisinde bize banner kodu yayınlayarak en çok ziyaret gönderen üyemiz sevgili Vildan Hanım oldu. Kendisine indirim kuponu gönderildi.Aynı zamanda sitesi hakkında kısa bir yazı yayınlayarak ona ufak bir sürpriz yapmak istedik.

http://sekerlivanilin.blogcu.com

Site içerisinde kendisinin de “hakkımda” bölümünde “oğlum ve ben ; her telden” diyerek belirttiği üzere, değişik kategorilerde ( dantellerim, gülücüğüm, hayat, incik-boncuk, kurdelelerim –kurdele nakışı-, örgü, sağlık, tatil ve tel kırma) yazıları bulabilirsiniz. Yazılar, resimlerle zenginleştirilmiş olduğundan sitenin açılması biraz zaman alabilir. Özellikle kurdele nakışı ile ilgilenenler için değişik model fotoğrafları bulmak mümkün.

Hemşirelik gibi zorlu bir meslek mensubu olduğu halde , hobilerine de vakit ayıran Vildan Hanım’a, oğlundan fırsat bulduğu zamanlarda, goblen kiti ile keyifli dakikalar geçirmesini diliyoruz… ( Bahçeye inen basamaklar )

Saygılarımızla,

www.goblenci.com

Hiç yorum yok: